Absolution

Een compact scala van producten, ingenieuze eenvoud, biologische gecertificeerd en vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van uw huid. Elke dag weer… voor zowel mannen als vrouwen.

Luister naar uzelf, luister naar uw huid!

De huid is uniek: zij weerspiegelt emoties, de omgeving en intimiteit. Net als u, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar de huid en te voorzien in wat zij vraagt,houdt u haar in conditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen. Dit is waarom Absolution ontwikkeld is. Gecertificeerd biologisch, anti-veroudering en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: door ‘Mix & Match’ makkelijk af te stemmen op de stemmingen en behoeften van de huid.

Hoogwaardige biologische producten

Natuurlijk zijn al onze producten biologisch gecertificeerd en dat is het minste wat we voor u kunnen doen! We willen u het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 50% van de ingrediënten zijn afkomstig van de biologisch landbouw. Daarnaast is 96% van deze plantaardige ingrediënten biologisch.

No images were found.
arrow_upward